Dewijnen

Casa Del Popolo heeft een groot en divers aanbod van ‘natuurlijke wijnen’, vandaar dat het misschien wel nuttig is om even te verduidelijken wat we daaronder verstaan.

De gecultiveerde wijnranken zijn niet genetisch gemanipuleerd en de druif is van een inheemse soort die volgens de norm met de hand geplukt worden en verbouwd zonder gebruik te maken van herbiciden, pesticiden en synthetische meststoffen. Tijdens het bewerkingsproces worden alle producten die dienen om het natuurlijke fermentatieproces te versnellen of net vertragen eveneens uitgesloten.

Al dit zorgt er voor dat elke wijn een uniek, levendig en dynamisch product is. Naast onze natuurlijke wijnen bieden wij ook een uitgebreid gamma aan klassieke en gerenommeerde namen aan die de Italiaanse wijn op de wereldkaart geplaatst hebben: Angelo, Gaja, Montevertine, Valentini.

SHOP ONZE WIJNEN

Wij zijn gesloten
Helaas komt er een einde aan ons project. Het pand waarin wij gevestigd zijn, is verkocht. Wij sluiten definitief op 26 maart 2022 en willen jullie bedanken voor de drie mooie jaren!! Hou jullie goed. Amici, In seguito alla vendita dell'edificio che ci ospita chiuderemo definitivamente il 26 marzo 2022. Per questo vogliamo ringrazire di cuore tutti i clienti per i tre meravigliosi anni trascorsi insieme!! Arrivederci! Sonia, Pino, Tosca, Vito, Nienke
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0